29 Mayıs 2023 Pazartesi

Ey KILIÇDAROĞLU #KararVer İnsan Halkarı Aktivisti misin Yoksa CHP Genel Başkanı mı?


 #KararVer hangisisin?


Türkiye sadece aktivist gibi siyaset yapılacak yer değil, hele CHP başında 13 yıl aktivist gibi siyaset yaparsan olacak olan budur.

Çünkü ülkenin eğitim ortlaması malum ilk okul terk.

Kaldı ki, yapıyorsan en başta muhafazakarlara 90'lardan itibaren yapılan sistematik zülm ve itibarsızlaşmadan başlaman gerekirdi.

13 yıl bu konuda hiç bir şey yapmayıp, sonra ülkenin rejimi zulme ugrayan takiyyeci İslamcılar tarafindan tamamen mahvedildiği bir anda çıkıp "helalleşeceğiz" veya "evet, başörtüsü konusunda hatalar yaptık" demen de samimi değil.

Bunu CHP'nin başına geçtiğin 2010'dan itibaren yapmalıydın.

Ama görünen o ki, sen 25 yıl bürokraside çalışmış biri olarak, o militarist faşist elitist vesayet rejimini içselleştirmişsin ve bunu üzerinden atmak 10 yıl sürdü veya hic umrunda değilmiş bu halka yakın olmak.

Tamam anladık, bu merkez sağ sünni muhafazakar siyasetinden ölesiye nefret eden bir alevisin, bu çok belli,  ama en azından sahteden de olsa ara sıra bu halka yaklaşıp  "inşallah" "maşallah" falan deseydin İBB Başkanın İmamoğlu gibi. Sünni muhazakar siyasetçi alejini neden bu kadar belli ediyorsun. Neden bir bürokrat gibi davranıyorsun. Neden insanlara samimi ve sıradan bir köylü veya varoştan gelen bir insan gibi gelmiyorsun? Bunu hiç düşündün mü?

Bu kadar mı vizyonsuz ve zekasız olur insan?

Hadi bunlar yapmadın seçime 1 ay kala seccadeye basmak nedir arkadaş?

Aptal olmaya manipüle etmeye gerek yok

Seccadeye basıp ilk turdan önce seçimi kaybettirdin sen. Bunu aklí olan herkes gordü ama olay büyümesin diye sustuk ve manipule ettik ama ise yaramamış hiç

Çünku RTE bunu fırsat bilip hemen seccade ile miting yapınca, görunen o ki İYİ PARTİ'den en az %3-4, kararsız muhafazakar ve Saadet'ten %2-3 seçmen kaçtı Cumhur'a
.

Bunu anlamayıp başka analizler peşinde koşanlarda hiç mi bu halkı tanımıyorsunuz iç anadolu ve karadeniz halkını hiç mi tanmıyorsunuz.

Hiç mi analiz yapma yetiniz yok şu internet çağında. Biraz kafanızı kullanın artık.

Hadi bunları da geçtik; şu BABACAN'nı neden susturamadın 3-5 aylığına da olsa?

Neden "arkadaş kendine gel, ne Türklüğü tartışmaktan bahsediyorsun ne SİHA'lara dokunmaktan bahsediyorsun kapa çeneni 3-5 ay şu seçimi kazanalım, sonra istediğin gibi konuş" diyemedin mi?

Ya da İMAMOĞLU ve karısını "tamam İBB'yi aldın çok çalışkan cevvalsin ama sakin ol ve daha  az konuş, ilk donemlerine gore halka çok itici geliyormuşsun bu aralar" diyemedin mi?

Bunları diyemiyorsan neyi birleştirmekten bahsediyorsun?

Niye halkın gözüne Selo'yu HDP'yi sokuyorsun ısrarla?

Artı nedir bu yok sayma siyasetin? 

Hüseyin BAŞ'ı masaya almadın yok saydın, DAVUTOĞLU ve BABACAN'a söz geçiremedin...

Belli ki görüyordun Muharrem İNCE ve Ümit ÖZDAĞ'a da büyük bir ilgi vardı.

Birleştiriyorsun madem, neden onları da seçimden 3-5 ay önce bu liderleri ziyaret edip onları da ittifaka yaklaştırmıyorsun da, kaybettiğini gördüğün zaman koşa koşa "ucuz ırkçı" dediğin Ümit ÖZDAĞ'ın ayağına gidiyorsun.

Bu nasıl bir ucuzluk?

13 yılda CHP başında kalıp bu kadar sünepe ve aptal olmayı nasıl başarıyorsun hele bri anlat dinleyelim

KILIÇDAROĞLU #KararVer sen nesin?

 



Beğendiyseniz sosyal medyada paylaşabilirsiniz

YAZARI TAKİP ET

0 comments:

Diğer Projemiz